Holten

Wegkapitein Holten

Woensdagavond 25 febr. waren wij te gast in het Kulturhus te Holten alwaar we de theorie hebben behandeld voor cursus wegkapitein.

Hieronder de reactie van de voorzitter.

Woensdagavond 25 februari werden 15 zeer betrokken WVH-ers opgeleid voor “Wegkapitein”. Naar de mening van het bestuur is er tijdens onze tochten voor iedere niveaugroep een leider nodig die de groep op een veilige en voor iedereen prettige wijze begeleidt. Henk en Jannie Vasters geven deze NTFU-cursus welke komende zondagmorgen wordt afgesloten met het praktijkgedeelte. Henk en Jannie zijn bevoegd om dit te doen omdat zij in het bezit zijn van respectievelijk MTB 3 en Race 3. Het was een boeiende avond met veel discussies en interactie. Om het gehele seizoen te kunnen putten uit voldoende wegkapiteins, zullen er nog wel meer leden moeten worden opgeleid. Kortom, meld je aan bij één van de bestuursleden!!

Zondag 1 maart

De door Henk en Jannie Vasters gegeven opleiding ‘Wegkapitein’ werd vanmorgen afgesloten met het praktijkgedeelte. Het parcours van onze Omloop van Holten werd gebruikt als oefenterrein. Het bestuur kijkt met volle tevredenheid op dit initiatief terug. Henk en Jannie als prima docenten en daarnaast zeer gemotiveerde deelnemers die niet bang waren voor een mals buitje. Alle niveau groepen waren vertegenwoordigd, er was veel interactie en ieders mening / standpunt werd met respect aangehoord. Vanwege ziekte moesten deze morgen enkele leden verstek laten gaan, maar deze leden wordt vast en zeker de mogelijkheid geboden om op een ander moment het praktijkdeel mee te maken. Na afloop tijdens de evaluatie reageerden de deelnemers dat eigenlijk elk lid de opleiding moet volgen. Daar sluit het bestuur zich graag bij aan. Kortom, meld je aan bij één van de bestuursleden! Op dit moment is het bestand nog niet groot genoeg om voor alle niveaugroepen een wegkapitein aan te stellen.

Picture: Wegkapitein Markelo
Picture: Wegkapiteins Holten
Picture: Wegkapitein fietsen
Picture: Wegkapteins
Picture: Wegkapteins