Ontwerp en teken wedstrijd

Picture: Ontwerp wedstrijd bikepark holten

Ontwerp en teken wedstrijd

Ontwerp en teken je eigen northshore trail. De uitdaging voor de jeugd in Holten en omgeving om je eigen trail te ontwerpen / tekenen en misschien wordt jou ontwerp wel uitgekozen. Je mag hem samen met je familie, buurman of kennis komen maken. Hoe leuk zou dit zijn.

Waaraan moet de tekening voldoen.

Een mooie schets, het liefst een beetje op schaal. Het mag een attribuut zijn of een aan één schakeling van northshore elementen. Vergeet niet op de achterzijde van de tekening jou naam, adres, telefoon en e-mailadres te vermelden.

Alle ontwerpers die de tekening inleveren bij Buitengewoon Holten ontvangen voor de moeite een tegoed bon voor jou en je vriend, broer of zus. Je mag dan samen terugkomen om een rondje te midgetgolfen op één van de banen bij Buitengewoon Holten. Let op de tegoed bon is max. 3 maanden geldig en is voor max. 2 personen beneden de 18 jaar, en is niet inwisselbaar tegen contant geld.

Inleveradres:

Buitengewoon Holten
Holterbergweg 11a
te Holten.

Kijk even op hun site voor de openingstijden:

http://www.buitengewoonholten.nl/

Picture: buitengewoonholten

Voor wie

Iedereen uit de omgeving van Holten, dus ook de omliggende plaatsen.
Leeftijd max 18 jaar.

Beoordeling

Een team van ervaren Mountainbikers en instructeurs gaan de haalbaarheid beoordelen op uitdaging, veiligheid en of deze binnen het bestemmingsplan past en de uitvoering realistisch is. De beste ontwerpers wordt gevraagd om zelf mee te bouwen aan hun eigen ontwerp. Ook zou het  kunnen dat een deel van jou ontwerp terug te vinden is een bepaalde northshore lijn.

Ontwerpers van Holten en omgeving laat ons verrassen

De inschrijving sluit op de volgende datum, zaterdag 31 mei 2018.

Picture EU vlag
Logo: Leader
Logo: Overijssel
Logo: Rijssen Holten

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”