Go Ahead Eagles

Picture: Groep-Jannie-Go-Ahead-Eagles

Vrijdag 22 januari 2016 gingen de spelers van Go Ahead Eagles onder leiding van fietsers van de Wielervereniging Holten met de mountainbike op pad. Het één en ander werd verder mogelijk gemaakt door Hoog Holten en Jan Stam Fietsverhuur. De mooie omgeving van de Holterberg werd doorkruist. Op de Dagcamping werd een stukje mountainbike-techniek bijgebracht. Sommige spelers hadden toch geen voetbalvrije dag want zelfs op de fiets werd er een balletje getrapt. Na afloop werd er in hotel restaurant Hoog Holten een heerlijke maaltijd geserveerd. Het was een gezellig, sportief samenzijn welke wat de WVHolten betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Onze mountainbike en race docent Jannie Vasters was verantwoordelijk voor de mountainbike-techniek. MTBsportHolten heeft een aantal materialen om je te kunnen verdiepen in de techniek en daarnaast worden je skills op de bike ook vergroot door middel van spelvaardigheden.

De leden van WV-Holten Henk BeldmanWiebe Welgraven en Henri ten Brinke hebben de voetballers van de selectie van Go Ahead Eagles op de mountainbike begeleid over de Sallandse heuvelrug.