Kinderfeestje

Picture: Fiets kegelen MTBsportHolten

Kinderfeestje   Kidsclinic mountainbiken

Met je feestje lekker crossen?

Kom jij ook het stoerste verjaardagsfeestje bij ons vieren?

Jij, de jarige Job of Jet zal het middelpunt zijn van de gezamenlijke activiteiten: spel en plezier staan voorop en mountainbike ervaring is niet nodig, dit gaan we namelijk spelenderwijs allemaal leren.

Picture: Logo MTBsportHolten

Hoe ziet dit kinderfeestje er ongeveer uit…

Je komt met je vriendjes en vriendinnetjes naar Holten, heb je geen mountainbike, dan is een mountainbike huren bij Jan Stam een optie, hij zorgt er voor dat de mountainbike met helm voor jullie klaar staan.

Eerst geven we uitleg over wat er allemaal op de mountainbike zit en hoe we dat gaan gebruiken. Daarna gaan we de fietsen afstellen op de juiste maat en krijgt iedereen een helm op.

En dan gaan we op pad…

Mountainbiken is ook stunten op fiets!

Onder leiding van een NTFU instructeur leer je je evenwicht te bewaren, goed te schaken en hoe je veilig moet remmen. Je rijdt ook over een wip-wap, onder een lage tak door zonder af te stappen en je komt met beide wielen los van de grond als je over een schans springt.

Natuurlijk doen we ook behendigheidsspelletjes en bezoeken de spectaculaire oranjekuil op de Sallandse Heuvelrug (Holterberg) of een bezoekje aan de Zuurberg in Holten.

Tussendoor nemen we even de tijd voor wat drinken met wat lekkers en dan hebben jullie na 2,5 uur de basis van het mountainbiken helemaal onder de knie.

Bij terugkomst gaan we nog even wat drinken met z’n allen en krijgt iedereen een mountainbike certificaat mee als aandenken van jouw kinderfeestje.

Inclusief:

  • Drinken met iets lekkers
  • Kids – Clinic
  • NTFU instructeur
  • Certificaat als aandenken
Kosten voor 2,5 uur € 85,00 voor een groep van min. 4 tot max. 10 kinderen.

 

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden, zodat het programma op uw wensen wordt afgestemd.

Onze clinics staan o.l.v. een gediplomeerd NTFU instructeur.