Overnachten

Picture Overnachten in Holten

Overnachten in Holten

Kamer boeken bij De Swarte Ruijter of kamperen bij Camping de Holterberg in Holten!

De Swarte Ruijter is prachtig gelegen op de Holterberg, midden in de bossen. De rietgedekte villa is in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd als theehuis op één van de mooiste plekjes van de Holterberg. De historie van het pand is gecombineerd met een bos- en wildsfeer én modern design. De sfeer laat zich het best omschrijven als ‘simple chic’ . Harmonie, eenvoud en respect voor de natuur staan centraal. In het restaurant wordt door chef-kok Erik de Mönnink gekookt met pure, streekgebonden producten en kruiden uit eigen kruidentuin. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten.

Camping de Holterberg in Holten! Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, biedt De Holterberg ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken of om lekker niks te doen.

De prachtige omgeving van zowel De Swarte Ruijter als Camping de Holterberg is in alle seizoenen de moeite waard. De rode en gele bladeren van de herfst, de prachtige vergezichten in de winter, de frisse kleuren van de lente en de paarse heidevelden in de zomer. De Swarte Ruijter en Camping de Holterberg liggen midden in een uitgestrekt natuurgebied en grenst direct aan het Pieterpad. Het is bij uitstek geschikt als vertrek punt voor wandelingen en fietstochten. Fiets- en wandelroutes.

Faciliteiten hotel: Bar, Restaurant, Toegankelijk voor rolstoel, Parkeerplaats, Vergaderfaciliteiten, Picknickmanden, Afsluitbaar fietsenhok,Terras, Tuin, Kluis, Internet, Niet roken kamers beschikbaar.

Faciliteiten camping: Receptie,  Toeristische informatie, Fietsverhuur, Camper service station, Restaurant, Verwarmd zwembad, Wasserette, Speeltuinen waarvan 1 overdekt, Animatieprogramma, Fietskaarten en routes te koop,

Zowel de De Swarte Ruijter als Camping de Holterberg zijn speciaal door ons geselecteerd als gastvriendelijke accommodaties, waarbij service, gastvrijheid en dienstverlening op een hoog peil staan.

Na opening van het BikePark zullen er geregeld speciale arrangement aanbieding zijn, waarbij een combinatie zal worden aangeboden op het gebied van rijvaardigheid en fietsclinic opmaat.

Picture Knop Camping de Holterberg Picture Knop de Swarte Ruijter

Camping De Holterberg, de ideale start locatie voor een mooi MTB weekend door zijn mooie ligging onderaan de Holterberg.

Klik op bovenstaande knop voor meer informatie en boeken.

De Swarte Ruijter, een verblijf in één van de tien tuinkamers is slapen in een oase van rust aan de voet van de Holterberg.

Het restaurant is ook zeker het proberen waard met hun Michelin-ster voor een Holtense prijsje!

Klik op bovenstaande knop voor meer informatie en boeken.

 

 

MTBsportHolten – Overnachten